Wie zijn wij…

Ik ben Klaasje Slager en sinds februari 2016 verkoper van Chinese groene thee. Zelf dronk ik al jaren deze thee en ondervond de positieve effecten hiervan, o.a. geen koude voeten meer… Toen gevraagd werd of ik een verkooppunt in Staphorst wilde beginnen was ik gelijk enthousiast. Mensen uit Staphorst en wijde omgeving weten mij inmiddels te vinden. Ook sta ik regelmatig op een markt of fair in de regio.

Door de jaren heen hoor ik veel ervaringen van klanten met gezondheidsproblemen die baat hebben bij de thee. Maar ook klanten (zonder gezondheidsklachten) die het gewoon een hele lekkere, goede thee vinden.

Omdat de thee niet in reguliere winkels te koop is, is het fijn dat mensen in de regio bij een verkooppunt terecht kunnen waar tijd en aandacht is voor de klant en waar alle voordelen van de thee belicht kunnen worden.

Sinds mei 2020 is de naam van het verkooppunt gewijzigd in De Theetoko. Hier kunt u terecht voor diverse verpakkingen Chinese groene thee maar ook voor theekannen, theebekers en andere aanverwante theeartikelen. Zoekt u een leuk en gezond cadeau? Ook dan bent u bij De Theetoko aan het goede adres.

Graag tot ziens in de Theetoko.

Hartelijke groet,

Klaasje Slager- Talen